BinnenkortNieuws

Actie: Win kaarten voor McFadden in Lilith!

Claron McFadden oogstte met haar muziektheatervoorstelling Lilith eerder dit jaar succes tijdens de Operadagen Rotterdam en het Holland Festival. Donderdag 13 september kruipt ze weer in de huid van het mytische figuur, nu in het Korzo theater in Den Haag. Doe mee aan de actie en win vrijkaarten!

Lilith is een ‘emotioneel geladen muziektheatervoorstelling’, gebaseerd op de Joodse mythe over de eerste vrouw van Adam, die weigerde zich aan hem te onderwerpen en het paradijs verliet.

Sopraan Claron McFadden oogstte al diverse enthousiate kritieken met de voorstelling, die ze zelf uitdacht en zelf uitvoert. In de productie mengt ze klassieke muziek, jazz, sampling, toneel, film en poëzie.

Het Korzo theater en Place de l’Opera organiseren een actie rond de voorstelling van Lilith in Den Haag, op donderdag 13 september om 20.30 uur. Stuur om mee te doen uiterlijk woensdagmiddag 18.00 uur een email met uw naam en de vermelding ‘Lilith’ naar redactie@operamagazine.nl.

De redactie loot uit de inzendingen één gelukkige winnaar, die twee vrijkaarten krijgt. Houd uw email in de gaten: de winnaar krijgt woensdagavond bericht.

Zie voor meer informatie over de voorstelling de website van het Korzo theater.

Vorig artikel

Gergiev zwaait fraaie Otello in de Doelen

Volgend artikel

De Leeuws Lied von der Erde gaat in reprise

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.