Binnenkort

Neven presenteert nieuwe cd met recital

Bariton Henk Neven zingt dinsdag 6 november repertoire van zijn nieuwe cd The Sea tijdens een recital in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Net als op zijn album verzorgt pianist Hans Eijsackers de begeleiding.

Henk Neven (foto: Marco Borggreve).

De nieuwe cd van Neven werd onlangs uitgebracht bij Onyx Classics. Op het album zingt de Nederlandse bariton liederen van Fauré, Schubert en Debussy.

Precies dat repertoire staat dinsdag op zijn lessenaar in het Concertgebouw, waar hij eind september nog te zien was in een Pre-Jubileumconcert. Hij zingt onder meer tien leideren van Schubert, Trois mélodies de Verlaine van Debussy en en de kleine series Poème d’un jour (drie liederen) en L’Horizon chimérique (vier liederen) van Fauré.

Het recital valt in de serie Kamermuziek en begint om 20.15 uur. Boek uw kaarten op de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Calleja bedankt held Mario Lanza met cd

Volgend artikel

Wat komt er na de cd? (2)

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Hein van Eekert
    3 november 2012 at 22:44

    Nog iets om op te schrijven: op zaterdag 10 november, 14.00 uur is Henk Neven in cd-zaak Concerto aan de Utrechtsestraat te Amsterdam. Hij praat dan over zijn nieuwe cd en zal signeren.