BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Gratis naar Van Sandwijk in Tracks!

Rosanne van Sandwijk brengt donderdag 22 november humor, liefde en Amerikaanse toestanden in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, tijdens een nieuwe avond Tracks. Doe mee aan de actie en win gratis kaarten!

Rosanne van Sandwijk (foto: Foppe Schut).

Tracks is een serie van korte, krachtige concerten van een uur met na afloop de heerlijkste cocktails. Fraai uitgevoerde klassieke muziek wordt gecombineerd met een informele sfeer en direct contact met de musici.

De jonge mezzosopraan Rosanne van Sandwijk vult op donderdag 22 november het Tracks-uurtje in met ‘liedjes over de liefde en over Amerikaanse toestanden’, aldus het Concertgebouw. ‘Wat hebben een cowboy die van zijn paard valt en een dikke operadiva gemeen? Kom naar Rosanne van Sandwijk in Tracks om dat uit te vinden.’

Van Sandwijk wordt begeleid door violist Cécile Gouder de Beauregard, cellist Sietse-Jan Weijenberg en pianist Hans Adolfsen. Jorinde Keesmaat voert de regie en Desirée van Gelderen doet het licht.

Place de l’Opera en het Concertgebouw organiseren een actie rond het concert. Onder de inzenders worden 2 x 2 vrijkaarten verloot.

Stuur om mee te doen voor dinsdag 20 november 12.00 uur een email naar redactie@operamagazine.nl met uw naam en de vermelding ‘Actie Tracks’.

De twee winnaars krijgen diezelfde dinsdag nog bericht. Hun kaarten worden klaargelegd bij de kassa op de avond van het concert.

Zie voor meer informatie over de Tracks-avond van Van Sandwijk de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

TU Delft verrast met krachtige Carmen

Volgend artikel

Fonkelend goud aan de Amstel

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.