Home » Binnenkort, Nieuws

Kaartverkoop OperaFlirt begonnen

Amsterdam1 september 2009 1 reactie

Vandaag (1/9) is de kaartverkoop voor de eerste OperaFlirt van het nieuwe seizoen begonnen. OperaFlirt is een programma van De Nederlandse Opera waarmee jongeren tot 30 jaar op toegankelijke wijze kunnen kennismaken met opera. Het is een doorslaand succes.

Scène uit After Life (foto: Hans van den Bogaard).

Scène uit After Life (foto: Hans van den Bogaard).

Je gaat naar Het Muziektheater in Amsterdam, krijgt daar vlak voor de voorstelling een kijkje achter de schermen, woont de voorstelling vervolgens bij, krijgt een sandwich en drankje in de pauze en ook nog eens een cocktail achteraf.

Het klinkt als een avondje voor bobo’s, maar dat is in de verste verte niet de doelgroep van OperaFlirt. Het programma van De Nederlandse Opera is juist bedoeld voor jonge mensen die eens aan opera willen ruiken, en dat voor een zacht prijsje (15 euro).

OperaFlirt – bedacht door communicatiemedewerker Lena Vizy – begon vorig seizoen rondom de producties van Così fan tutte en Carmen. Het was een enorm succes. Drie andere operahuizen willen de formule gaan overnemen en bij de eerstvolgende OperaFlirt moet zelfs geloot worden om uit te maken wie aan het programma mag deelnemen.

Die volgende editie is rond After Life van Michel van de Aa op 2 oktober. De kaartverkoop daarvoor is vandaag begonnen. Je kunt je met maximaal twee personen opgeven, waarna dus een loting plaatsvindt.

Ook tijdens L’Elisir d’Amore op 2 november wordt er een OperaFlirt georganiseerd. Iedereen kan echter maar eenmaal met het programma meedoen. Het is per slot van rekening een flirt.

Meer informatie: www.operaflirt.nl.

door

1 reactie »

  • Martine zei:

    Ik was erbij en het was geweldig! Sowieso een superboeiende opera, natuurlijk, maar ook het concept sprak me aan. Ik bedoel, wanneer krijg je nou de kans om te borrelen met Michel van der Aa en hem naar zijn moment te vragen…? 😉 Zie ook het videoblog op http://modernklassiek.blog.nl

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.