Home » Binnenkort, Buitenlands nieuws, Nieuws

Sonostream.tv streamt Der Rosenkavalier

12 mei 2014

door

Sonostream.tv streamt op vrijdag 16 mei live een voorstelling van Der Rosenkavalier uit Malmö, Zweden. De productie van Dmitri Bertman wordt gedirigeerd door Leif Segerstam en uitgevoerd door onder anderen Charlotte Larsson, Dorottya Láng en Sofie Asplund.

Scène uit Der Rosenkavalier in Malmö (foto: Malin Arnesson).

Scène uit Der Rosenkavalier in Malmö (foto: Malin Arnesson).

Sonostream.tv streamt regelmatig operaproducties op zijn website, altijd gratis en live. De afgelopen tijd waren bijvoorbeeld live-streams van de finale van Neue Stimmen, een concert van Diana Damrau en een productie van Lucia di Lammermoor te zien.

Op 16 mei is Sonostream.tv present in het Zweedse Malmö, waar de Malmö Opera Richard Strauss’ opera Der Rosenkavalier uitvoert in een enscenering van Dmitri Bertram, de directeur van de Helikon Opera in Moskou. Bertram werkt samen met de Finse dirigent Leif Segerstam.

De Zweedse sopraan Charlotte Larsson, vertolkster van rollen als Aida, Rusalka, Cio-Cio-San een Mimi, zingt de partij van de Marschallin. De jonge Hongaarse mezzo Dorottya Láng, lid van het huisensemble van de Volksoper Wien, is Octavian en de Zweedse sopraan Sofie Asplund zingt Sophie. Runi Brattaberg is verder Baron Ochs.

De stream van Der Rosenkavalier begint om 19.00 uur. Nieuw is dat er live gechat kan worden tijdens de voorstelling. Zie voor meer informatie de website Sonostream.tv.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.