Home » Binnenkort, Nieuws

DNO en IVC organiseren Rossini-concert

Amsterdam2 november 2016

door

De Nationale Opera (DNO) en het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) organiseren op 4 november in het kader van talentontwikkeling een Rossini-concert in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Het concert sluit een meerdaagse workshop rond Rossini af.

Raúl Giménez in actie.

Raúl Giménez in actie.

De workshop van DNO en het IVC begon op 27 oktober. Een groep jonge, talentvolle zangers en repetitoren maakt intensief kennis met het werk van Rossini onder leiding van tenor Raúl Giménez en dirigent Alberto Zedda. Onderdeel van de workshop zijn twee masterclasses, die afgelopen zondag en dinsdag plaatsvonden.

De workshop wordt georganiseerd vanuit het European Network of Opera Academies. Onder de deelnemers mezzosopraan Adèle Charvet, winnares van het in september georganiseerde IVC, en Iris van Wijnen.

Het afsluitende concert vindt plaats in de foyer van Nationale Opera & Ballet en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis na aanmelding via operatalent@operaballet.nl. Zie voor meer informatie de website van het International Vocalisten Concours.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.