Binnenkort

Win vrijkaarten voor Joyce DiDonato!

Joyce DiDonato keert op zaterdag 19 november terug in het Concertgebouw in Amsterdam met muziek van Händel, Purcell, Leo en Jommelli. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en win vrijkaarten!

Joyce DiDonato. (© Brooke Shaden)
Joyce DiDonato. (© Brooke Shaden)

Het programma van DiDonato heet In War and Peace – Harmony through Music en draait om de vraag: hoe vind je rust en harmonie te midden van oorlog en chaos? De Amerikaanse mezzosopraan heeft barokmuziek geselecteerd uit opera’s als Agrippina, Rinaldo, Giulio Cesare in Egitto en Dido and Aeneas. Ze wordt begeleid door Il Pomo d’Oro onder Maxim Emelyanychev.

Place de l’Opera organiseert een actie rond het concert. Stuur om mee te doen vóór donderdag 17 november 14.00 uur uw naam naar redactie@operamagazine.nl, met daarbij de vermelding ‘Actie DiDonato’.

Onder de inzenders wordt 1 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaar krijgt donderdagmiddag bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw. Zie verder hieronder een voorproefje:

Vorig artikel

Keesmaat ontwikkelt opera in New York

Volgend artikel

Le nozze als onderhoudende poppenkast

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Leen Roetman
    16 november 2016 at 00:16

    Paul Korenhof is erg onder de indruk van haar War & Peace CD “Dit is muziektheater op zijn allerbest!” http://www.opusklassiek.nl/cd-recensies/cd-pk/pkdidonato04.htm