Home » Binnenkort

Nog kaarten nieuwjaarsconcert Westbroek

Rotterdam21 december 2009 Geen reacties

Er zijn nog steeds kaarten te krijgen voor het nieuwsjaarsconcert van het Rotterdams Opera Koor op 2 januari. Eva-Maria Westbroek en haar man Frank van Aken zullen samen met het koor diverse operafragmenten opvoeren in de Doelen in Rotterdam.

Tijdens het nieuwjaarsconcert dat het Rotterdams Opera Koor (ROK) geeft, zullen Westbroek en Van Aken centraal staan. Zij zingen delen uit opera’s als La Forza del Destino, Cavalleria Rusticana, Die Lustige Witwe en Manon Lescaut.

Westbroek is één van de bekendste Nederlandse sopranen van dit moment. Ze zingt deze maand de rol van Minnie in La fanciulla del West bij De Nederlandse Opera, waar ze later dit seizoen terugkeert voor Les Troyens.

Haar man Van aken heeft een flinke reputatie opgebouwd in Duitsland, waaronder bij de Bayreuther Festspiele. Hij zong in 2008 in het Royal Opera House in Londen.

Solisten en koor worden begeleid door symfonieorkest Continuo Rotterdam en stadsorganist Geert Bierling. Dirigent is Ago Verdonschot.

Het concert begint om 19.30 uur in de Grote Zaal van de Doelen in Rotterdam. Zie voor meer informatie de website van het ROK of van de Doelen.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.