BinnenkortNieuws

Van Kralingen presenteert Verzoek op 4

Miranda van Kralingen gaat vanaf zondag 12 september het TROS-radioprogramma Verzoek op 4 presenteren. Dat bericht Astroh.nl. Het programma, te horen op Radio 4, draait rond de muzikale wensen en verzoeken van luisteraars.

Miranda van Kralingen maakte internationaal carrière als sopraan. Momenteel is ze artistiek leider van Opera Zuid en ook nog steeds actief als sopraan. Vanaf zondag wordt ze daarnaast presentatrice van Verzoek op 4.

In het programma staan de verzoeken van luisteraars centraal. Daarnaast is er aandacht voor ‘de ster van de maand’ en krijgen kunstinstellingen en gezelschappen de kans om tijdens het onderdeel ‘De Fabriek’ een verzoek te doen.

,,Muziek kan mensen verbinden en het delen van het verhaal erachter versterkt dat”, aldus Van Kralingen in een reactie. ,,Daarom nodig ik u van harte uit om uw verzoek, mét uw verhaal erbij, aan mij te mailen. Mensen, muziek en emotie, dat is waar het echt om gaat.”

Verzoeken kunnen worden gemaild naar verzoekop4@tros.nl. Zie voor meer informatie de website van Radio 4.

Vorig artikel

Barenboim geeft operales aan kinderen

Volgend artikel

De wereld in 40 operahuizen: Moskou

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Alto Proibita
    20 september 2010 at 15:29

    Caroline Kaart komt weer terug?
    Grappig, doet me hier sterk aan denken.