BinnenkortFeaturedNieuws

Beslis mee over tien beste opera’s 2010

Op 31 december zal Place de l’Opera een Opera Top Tien publiceren van de beste operaproducties in Nederland van het afgelopen jaar. Wilt u meebeslissen? Stuur dan een email naar de redactie met wat volgens u de beste tien van 2010 waren.

Net als vorig jaar organiseert Place de l’Opera aan het einde van het jaar de Opera Top Tien. Niet alleen de redactie zal daarin haar oordeel vellen over de opera’s van dit jaar, ook lezers krijgen de kans hun zegje te doen, voor de aparte ‘lezerstoptien’.

Voor deze top tien komen alle operaproducties (zowel geënsceneerd als concertante) van het afgelopen jaar in aanmerking. Het gaat enkel om producties die in Nederland opgevoerd werden.

Als u mee wilt beslissen, kunt u een eigen top tien opstellen en die naar de redactie mailen: redactie@operamagazine.nl. U mag ook één of bijvoorbeeld drie producties opgeven. Inzendingen moeten uiterlijk 30 december binnen zijn.

De definitieve top tien zal op 31 december gepubliceerd worden.

Vorig artikel

Adembenemend belcanto van jonge Fleming

Volgend artikel

Don Carlo in de bios: een ode aan opera

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.