AchtergrondFeaturedNieuws

Actie: Maak kans op cd vol operasterren!

Place de l’Opera’s kersverse sponsor MUSICO Reizen trapt zijn sponsoring af door 50 jubileum-cd’s aan lezers van deze site weg te geven. Doe mee en maak kans op een album met 19 operahoogtepunten, uitgevoerd door zangers van de hoogste orde. De eerste 50 inzenders schieten in de roos!

Maria Callas schittert in twee fragmenten op de cd.

Sinds enige weken is MUSICO Reizen hoofdsponsor van Place de l’Opera. MUSICO en Place de l’Opera begrijpen als geen ander dat opera stemmen losmaakt en hebben zich daarom voor minstens een jaar aan elkaar verbonden.

Als ‘entree’ geeft MUSICO 50 van zijn jubileum-cd’s weg aan lezers van deze website. Het album bevat fameuze operafragmenten als de ouverture van Carmen, ‘Casta Diva’ uit Norma, ‘Ombra mai fu’ uit Serse en scènes uit onder meer Don Pasquale, I Capuleti e i Montecchi, Aida, Don Carlo en Tannhäuser.

De fragmenten komen van diverse opnamen en worden uitgevoerd door louter topzangers. Zo zijn de stemmen van Maria Callas, Angela Gheorghiu, Roberto Alagna, Nicolai Gedda, Mirella Freni, Plácido Domingo, Elisabeth Schwarzkopf, Lucia Popp en Sherrill Milnes te horen.

Wilt u kans maken op één van de 50 cd’s, stuur dan zo snel mogelijk een email naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en adres. Vermeld ook of u aanbiedingen en informatie van MUSICO wilt ontvangen.

De eerste 50 inzenders krijgen de cd toegestuurd. Zij ontvangen daar binnen twee dagen na hun inzending bericht over.

MUSICO Reizen organiseert compleet verzorgde opera- en muziekreizen naar tal van bezienswaardige plaatsen. Zie voor meer informatie over MUSICO’s aanbod www.musico.nl.

Vorig artikel

Hoofdredactioneel: Verzadiging

Volgend artikel

Gergiev Festival brengt Verdi's Otello

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.