Home » Featured, Nieuws

Win vrijkaarten voor recital Oliemans!

Amsterdam1 juli 2013 Geen reacties

Bariton Thomas Oliemans zingt deze zomer drie liederencycli van Franz Schubert in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Doe mee aan de prijsvraag van Place de l’Opera en win vrijkaarten voor het eerste recital, waarin Oliemans Die schöne Müllerin zingt.

Thomas Oliemans (foto: Marco Borggreve).

Thomas Oliemans (foto: Marco Borggreve).

Thomas Oliemans is een succesvolle, Nederlandse bariton. De afgelopen seizoen trad hij op bij onder meer de Nationale Reisopera en De Nederlandse Opera en maakte hij zijn debuut bij het Royal Opera House in Londen. Ook was hij – met veel succes – te horen in een recital in de Kleine Zaal van het Concertgebouw.

In die zaal zal Oliemans de komende weken maar liefst driemaal te zien zijn, samen met pianist Malcolm Martineau. In een serie concerten zingt de bariton drie cycli van Schubert: op 8 juli Die schöne Müllerin, op 15 juli Winterreise en op 17 juli Schwanengesang.

Place de l’Opera organiseert een prijsvraag rond het eerste recital van de reeks. Onder de inzenders van het goede antwoord worden 3 x 2 vrijkaarten voor het recital op 8 juli verloot.

De prijsvraag:

Van welke Italiaanse componist kreeg Schubert als jongen jarenlang les?

Stuur uw antwoord voor vrijdag 5 juli 12.00 uur naar redactie@operamagazine.nl. Vergeet niet uw naam te vermelden.

De winnaars van de prijsvraag krijgen vrijdagmiddag bericht.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.