AchtergrondFeaturedOperacast

Podcast: André Morsch zingt met plezier

Bariton André Morsch woont alweer vijftien jaar grotendeels in Nederland. Hij werd geboren in Kassel, Duitsland, groeide op in de buurt van München en kwam naar Nederland voor het conservatorium en voor Margreet Honig, nog altijd zijn zangcoach. U kunt hem kennen van lied, oratorium en opera. Maar hebt u hem al eens horen praten?

André Morsch (foto: Marco Borggreve).
André Morsch (foto: Marco Borggreve).

Het werd hoog tijd voor een gesprek en dus trof Place de l’Opera de zanger onlangs op een terras, op één van die laatste mooie dagen van het jaar.

In een nieuwe productie van Le nozze di Figaro, waarmee het Orkest van de Achttiende Eeuw vanaf 5 oktober op tournee gaat, zingt Morsch de titelrol, naast zangers als Ilse Eerens, Rosanne van Sandwijk en Henk Neven. Zie voor meer informatie daarover de website van het orkest. Zie ook de persoonlijke website van André Morsch.

U kunt de podcast hieronder beluisteren of u via iTunes abonneren. Voor het Androidplatform is Podcast Addict een veelgebruikte app voor smartphone of tablet. Als u daarin via de zoekfunctie Place de l’Opera intypt, komt u vanzelf bij onze podcasts.

Vorig artikel

Omroepkoor op dreef in droef klokkenfeest

Volgend artikel

Cité de l’Opera: Mark, Iestyn en Sarah

De auteur

François van den Anker

François van den Anker

François van den Anker is muziekjournalist. Hij doet verslag van de wereld van opera en lied met interviews, reportages en podcasts.