FeaturedGeen categorie

Aanbieding: Luxe operacruise met Kerstmis

Nog geen plannen voor de kerst? Friendship Cruises geeft 700 euro korting op een luxe ‘Kerst Opera en Concert Cruise’. Deze cruise neemt de operaliefhebber mee langs diverse Duitse prachtsteden en biedt de mogelijkheid om opera’s te bezoeken in Düsseldorf, Frankfurt en Essen.

Salon van de Swiss Sapphire.

De reis beslaat zes dagen (22 t/m 27 december) en begint in Arnhem. Daar worden de reizigers welkom geheten aan boord van de Swiss Sapphire, een 5-sterrenschip dat met haar koninklijke entree en receptie, mooie kleurstelling en inrichting en warme, chique uitstraling niets minder dan een drijvend, luxe hotel is.

Iedere dag krijgen de gasten een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch en een diner geserveerd in het restaurant van het schip; allemaal bij de reissom inbegrepen. Tijdens de feestdagen zijn de maaltijden extra feestelijk.

De tocht voert langs Keulen, Bonn, Koblenz, Rüdesheim, Düsseldorf en Duisburg, met uitstapjes naar steden als Frankfurt en Essen. Vanaf Düsseldorf wordt u op de laatste dag met een comfortclass touringcar terug naar Nederland gereden.

U kunt uw eigen muziekprogramma voor de feestelijke decemberdagen samenstellen. Op 23 december is het mogelijk Der fliegende Holländer van Richard Wagner te bezoeken in Düsseldorf. Op Eerste Kerstdag is Die Zauberflöte te zien bij de Oper Frankfurt of de musical Evita, tevens in Frankfurt. Op 26 december meert het schip aan voor La Bohème in het Aalto Theater Essen.

Naast deze producties verzorgt het Klassiek Duo (violist Wilma Thalen en pianist Erzsike Kövy) regelmatig optredens in de salon van de Swiss Sapphire. Verder geven zij op Kerstavond een concert in Bonn.

De concerten van het Klassiek Duo zijn bij de prijs inbegrepen, voor de opera’s gelden afzonderlijke tarieven.

Er zijn nog enkele plekken voor de reis beschikbaar. Friendship Cruises geeft een forse korting op die plaatsen. In plaats van € 1598 kunt u nu al mee vanaf € 898 (afhankelijk van de samenstelling van uw concertprogramma). Dat is een korting van € 700!

Interesse? Zie voor meer informatie en de mogelijkheid om te boeken de website van Friendship Cruises.

[Dit is geen redactioneel artikel]

Vorig artikel

NTR Podium maakt docu over Westbroek

Volgend artikel

Youtube-portret: Shirley Verrett

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.