Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Manager: Carreras stopt helemaal niet

Londen9 mei 2009

door

Volgens de internationale manager van José Carreras is de tenor helemaal niet van plan om te stoppen met opera. The Times berichtte gisteren dat de Spaanse zanger in een interview met de krant het einde van zijn carrière op het operatoneel had aangekondigd.

„Als het gaat om opera is mijn carrière voorbij”, zou Carreras volgens The Times hebben gezegd. Prompt nam de internationale pers (inclusief Place de l’Opera) het bericht over dat er een einde was gekomen aan de lange operacarrière van de Spaanse toptenor.

Maar Michael Storrs, de internationale manager van de zanger, heeft nu de BBC laten weten dat daar niets van waar is. „Het is een compleet non-verhaal”, zei Storrs, die stelt dat The Times de uitspraken van Carreras verkeerd geïnterpreteerd heeft.

Carreras wil zich de komende tijd vooral toeleggen op recitals en concerten (waarvan hij er nog zo’n 50 per jaar geeft), maar sluit niet uit dat hij nog eens een opera doet, verduidelijkt de manager. Als de juiste productie zich voordoet, is het best nog mogelijk dat de Spanjaard opnieuw op de bühne komt te staan.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.