Nieuws

Place de l’Opera opent cd- en dvd-shop

Cd’s en dvd’s kopen kan nu ook bij Place de l’Opera. In samenwerking met operawinkel.com is deze week een webshop geopend, te vinden op operawinkel.operamagazine.nl. In de shop zijn honderden cd’s en dvd’s met opera en andere vocale muziek te koop.

Logo Place de l'Opera AlternatiefHet aanbod van de Place de l’Opera-webshop varieert van Bach-cantates tot volledige opera-opnamen en van liederencycli tot aria-albums. De prijzen zitten grotendeels tussen de 3 en 30 euro.

In de categorie ‘Opera CD’ vindt u bijvoorbeeld voor nog geen 10 euro een opname van La Damnation de Faust van Berlioz, met Nicolai Gedda en Marilyn Horne in de hoofdrollen. Voor 12,10 euro hebt u Joyce DiDonato’s veelgeprezen album Diva, Divo in huis en voor iets meer geld kunt u onbekende opera’s van bijvoorbeeld Donizetti verkennen.

In de shop kunt u een account aanmaken, om toekomstige bezoeken en bestellingen te vergemakkelijken en een verlanglijstje bij te houden.

De distributie van uw bestellingen in de Place de l’Opera-webshop wordt verzorgd door operawinkel.com.

Neem een kijkje op operawinkel.operamagazine.nl. De shop is ook de bereiken via de button in de menubalk boven aan de pagina.

Vorig artikel

Energieke Villazón zingt Verdi toe

Volgend artikel

Opera in de media: week 25

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.