Nieuws

Prijsvraag: Win opname Roméo et Juliette

Place de l’Opera en EMI Classics organiseren een prijsvraag rond Roméo et Juliette van Charles Gounod, binnenkort in Amsterdam te zien. Doe mee en win een prachtopname van de opera, met Roberto Alagna en Angela Gheorghiu in de hoofdrollen.

De EMI-opname van Roméo et Juliette komt uit 1995. Michel Plasson staat op de bok, Angela Gheorghiu zingt Juliette, Roberto Alagna vertolkt Roméo en in de rest van de cast zijn topartiesten als José van Dam en Simon Keenlyside te horen.

Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op deze opname, uitgegeven in een mooie set met drie cd’s en een bonusdisc met onder meer het libretto.

De vraag: Hoe oud was Charles Gounod toen zijn Roméo et Juliette in wereldpremière ging bij het Théâtre Lyrique in Parijs?

Stuur voor 20 oktober uw antwoord op de vraag en uw adresgegevens in een mail naar redactie@operamagazine.nl. Er worden twee exemplaren van de opname weggegeven.

Vorig artikel

Behoud het Muziekcentrum van de Omroep!

Volgend artikel

Gheorghiu en Alagna: een prachtig paar

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.