Home » Binnenkort, Nieuws

Reisopera brengt Bohème op groot scherm

Enschede/Zwolle18 mei 2011 Geen reacties

De première van La Bohème van de Nationale Reisopera wordt live gestreamed op grote schermen in het centrum van Enschede en Zwolle. Ook is de productie via internet te volgen.

De Nationale Reisopera sluit zijn seizoen af met een nieuwe productie van Puccini’s klassieker La Bohème. Het gezelschap zegt graag iedereen de kans te willen geven om kennis te maken met één van de meest populaire opera’s aller tijden en heeft daardoor een aantal live-uitzendingen op poten gezet.

In Enschede wordt op de Oude Markt een megascherm geplaatst waar de première van de productie te volgen zal zijn. Rondom de uitzending zullen kunstenaars en schilders de markt omtoveren in ‘het Montmartre van Nederland’.

In Zwolle wordt er een scherm geplaatst op de Blijmarkt. Daar kan aansluitend aan de opening van de tentoonstelling van Evert Thielen bij Museum de Fundatie de opera bekeken worden.

Naast deze buitenevenementenen is de opera via internet te volgen, op www.jijenoverijssel.nl. Daar kan tijdens de voorstelling ook gechat worden.

Zie voor meer informatie over de productie de website van Nationale Reisopera.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.