Home » Binnenkort, Featured, Nieuws

Actie: Win vrijkaarten voor recital Bostridge!

Rotterdam26 januari 2012

door

Ian Bostridge geeft op zondagavond 12 februari een liedrecital in de Doelen in Rotterdam. Place de l’Opera en de Doelen organiseren een actie. Doe mee en maak kans op twee vrijkaarten!

(Foto: Ben Ealovega)

Bostridge zet voor zijn recital liederen van Brahms, Schumann en Vaughan Williams op zijn lessenaar. Zo zingt hij onder meer ‘Sommerabend’ van Brahms en ‘Dein Angesicht’ van Schumann. Van Vaughan Williams interpreteert Bostridge de liederencyclus On Wenlock Edge.

De Britse tenor heeft een grote reputatie als het gaat om liedzang. Hij geeft wereldwijd recitals en heeft talloze cd’s met liedrepertoire opgenomen.

Op veel van die albums werd hij begeleid door pianist Julius Drake, al even vermaard in zijn vak. Drake is ook op 12 februari van de partij.

Place de l’Opera en de Doelen organiseren een vrijkaartenactie rond Bostridge’s concert. Stuur een email met uw naam en adres naar vrijkaarten@dedoelen.nl en vermeld ‘Vrijkaartenactie Ian Bostridge – Place de l’Opera’ in het onderwerp. Inzendingen moeten uiterlijk zondag 5 februari binnen zijn.

Er worden in totaal 5 x 2 vrijkaarten verloot onder de inzenders. Winnaars krijgen 6 februari bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van de Doelen.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.