Binnenkort

Belcanto Academy geeft concert in Haarlem

Jong talent van de International Belcanto Academy geeft op vrijdag 8 juni een concert in de Lutherse Kerk Haarlem. De zangers brengen repertoire van onder andere Mozart, Verdi, Bizet en Puccini.

De International Belcanto Academy is een initiatief van bas Raymond Modesti, die de behoefte aan een stevige vocale basis om zich heen zag groeien. Hij organiseert in juli lessen, masterclasses en optredens tijdens een Summer Academy in het Duitse Velbert. Dit jaar wordt er gewerkt aan een productie van Die Zauberflöte en een concert met tal van aria’s.

De jonge zangers die aan de academie deelnemen, komen vrijdag 8 juni naar Haarlem om een voorproefje van hun kunnen te geven. De talenten zingen van 20.00 tot 22.00 uur hoogtepunten uit het operarepertoire.

Kaarten voor het concert kosten 15 euro bij de kassa of 12,50 euro in de voorverkoop (modesti@internationalbelcantoacademy.com).

Vorig artikel

Hoofdredactioneel: Opluchting?

Volgend artikel

Kulman en Skovhus diepen Sommer op

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.