BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Met korting naar Winterreise!

Lezers van Place de l’Opera kunnen met korting naar het liedrecital dat MUSICO Reizen op 10 februari organiseert en waarin tenor Christoph Prégardien Schuberts bekende liedcyclus Winterreise zingt. Lees verder voor meer informatie.

Christoph Prégardien (foto: Marco Borggreve).

MUSICO Reizen organiseert op zondag 10 februari om 15.00 uur een uitvoering van Schuberts Winterreise in de Waalse Kerk in Amsterdam. De gerenommeerde liedzanger Christoph Prégardien neemt de uitvoering voor zijn rekening, begeleid door pianist Michael Gees.

Tenor Prégardien is regelmatig in Amsterdam te horen. Zo oogstte hij afgelopen zomer veel succes met Mahler-liederen in het Concertgebouw en liet hij een jaar eerder liedkunst van het hoogste niveau horen in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Op 10 februari stort hij zich dus op Winterreise, een cyclus over de omzwervingen van een jongeman die net een kansloze liefdesgeschiedenis achter de rug heeft. Winterreise is één van de bekendste liedcycli ooit geschreven.

Lezers van Place de l’Opera betalen niet 35 maar 30 euro om het recital van Prégardien mee te kunnen maken. Bestel uw kaarten hier! Let op: geef aan dat u lezer van Place de l’Opera bent.

Vorig artikel

Oude Butterfly doet het goed in München

Volgend artikel

Podcast: OPERA2DAY in 2013

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.