Home » Binnenkort, Nieuws

Zauberflöte in Utrechts Conservatorium

Utrecht12 maart 2013

door

Zangers van het Utrechts Conservatorium spelen van 23 tot en met 27 maart Die Zauberflöte in de J.M. Fentener van Vlissingenzaal van het conservatorium. Gusta Gerritsen voert de regie, Hans Leenders heeft de muzikale leiding.

“In de opera Die Zauberflöte van W.A. Mozart verrassen de zangers van het Utrechts Conservatorium door steeds wisselende gedaantes aan te nemen. Is wat je ziet wérkelijk wat je ziet? Of is het fantasie? Net als in een droom is niets wat het lijkt en vervaagt de grens tussen werkelijkheid en illusie”, zo beschrijft het conservatorium de voorstelling.

Maar liefst zeventig studenten werken mee aan de productie van Mozarts Singspiel. Zij worden gecoacht en geleid door Gusta Teengs Gerritsen (regie) en Hans Leenders (muzikale leiding).

De hoofdrollen worden vertolkt door Srdjan Tadich, Maurice Rommers, Christof Laceulle, Allard Veldman, Channa Malkin, Evalia Zilverschoon, Marije Roos en Pétur Heimisson.

Die Zauberflöte gaat op 23 maart om 19.30 uur in première en is daarna nog op 24, 26 en 27 maart te zien. Zie voor meer informatie de website van het Utrechts Conservatorium.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.