Home » Binnenkort

Wiericker Opera geeft twee operaconcerten

14 mei 2013

door

De Wiericker Opera geeft op zaterdag 25 en zondag 26 mei twee operaconcerten in de Wierickerschans nabij Bodegraven. Een vijfkoppige cast zal onder pianobegeleiding aria’s uit diverse opera’s ten gehore brengen.

Sopraan Gabrielle Mouhlen.

De Wiericker Opera organiseerde vorig jaar voor het eerst een concert in één van de laatmiddeleeuwse kruithuizen van Fort Wierickerschans, een fort dat stadhouder Willem III in 1673 liet bouwen op de splitsing van de Oude Rijn en de Enkele Wiericke. Volgens de organisatie is de akoestiek er ‘voortreffelijk’.

Dezelfde cast als vorig jaar brengt nu, op 25 en 26 mei, nog tweemaal het programma ten gehore. In die cast zingen sopraan Gabrielle Mouhlen, sopraan Mignon Primus, sopraan Marjolein Latour (oud-winnares van Una Voce Particolare), bariton Arash Roozbehi en tenor Andries Bongers. Bongers is als ondernemer en oprichter van de Stichting Bel Canto initiatiefnemer van De Wiericker Opera.

De vijf zangers zingen onder begeleiding van pianist Cleem Determeijer aria’s uit opera’s als Aida, Tosca, La Traviata en Don Giovanni.

Het concert op 25 mei vindt plaats om 20.00 uur, het concert op 26 mei om 14.30 uur. Zie voor meer informatie de website van De Wiericker Opera.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.