Home » Binnenkort, Featured, Nieuws

Met korting naar Pergolesi’s Stabat Mater!

Amsterdam14 mei 2013

door

Het Freiburger Barockorchester voert op dinsdag 21 mei samen met sopraan Carolyn Sampson en countertenor Terry Wey het beroemde Stabat Mater van Pergolesi op. Lezers van Place de l’Opera kunnen er met 25 procent korting naartoe.

Het Freiburger Barockorchester.

Het Freiburger Barockorchester is een toonaangevend barokensemble en sopraan Carolyn Sampson niet de minste in het barokrepertoire. Onlangs zong ze in het Concertgebouw nog de titelrol in Dido and Aeneas van Purcell, met veel bijval.

Op 21 mei staat Sampson naast countertenor Terry Wey in het Stabat Mater van Pergolesi, zonder twijfel het beroemdste werk van de componist. Daarnaast zingt de Engelse sopraan het motet ‘Sum in medio tempestatum’ van Vivaldi.

Deze werken worden aangevuld door het instrumentale Sinfonia in C uit Vivaldi’s opera L’Olimpiade en het Salve Regina van Pergolesi.

De Zwitsers-Amerikaanse Wey werd muzikaal grootgebracht bij de Wiener Sängerknaben en vervolgde na zijn successen als jongenssopraan zijn carrière als countertenor. Het Duitse barokorkest staat onder leiding van Anne Katharina Schreiber.

Fred Luiten Concertorganisatie, de producent van dit concert, biedt de lezers van Place de l’Opera 25 procent korting aan op kaarten voor het concert. Boek uw kaarten op de website van het Concertgebouw en klik na het selecteren van uw plaatsen in het winkelmandje op ‘Ik heb een couponcode’. De kortingscode is: FL130521VA.

U kunt ook telefonisch reserveren via 0900-6718345. Vermeld bij uw reservering ‘Actie Podium’ om de korting te krijgen.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.