BinnenkortNieuws

Opera aan de Schie houdt open podium

De Stichting Opera aan de Schie houdt zondagmiddag 8 juli een open podium in de Korenbeurs in Schiedam. Gevorderde amateurs en professioneel geschoolde zangers en instrumentalisten kunnen op het podium hun talent aan de wereld laten zien.

Opera aan de SchieOpera aan de Schie organiseert naast een jaarlijks operafestival in de binnenstad van Schiedam diverse andere activiteiten, vaak gericht op de ontwikkeling van talent. Zo gaven drie professionele zangers eerder dit jaar masterclasses op het gebied van opera, lied en barok.

Ook het open podium van aanstaande zondag valt in de categorie talentontwikkeling. Talentvolle zangers en musici kunnen zich – eventueel onder begeleiding van een professionele pianist van Opera aan de Schie – aan het publiek presenteren. Het is voor de tweede keer dat de stichting een open podium organiseert.

Het publiek is van 14.30 tot 17.00 uur welkom in de Korenbeurs. Zie voor meer informatie de website van Opera aan de Schie.

Vorig artikel

Het Belvedere-verslag: de 2e halve finale

Volgend artikel

Opera in de media: week 28

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.