BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Met € 20,- korting naar Herreweghe

Collegium Vocale Gent en Concerto Palatino voeren op zondag 1 december onder leiding van Philippe Herreweghe werken van Heinrich Schütz en Praetorius uit in het Concertgebouw in Amsterdam. Lezers van Place de l’Opera krijgen € 20,- korting op kaarten en ontvangen bovendien bij een bestelling een gratis toegangskaart voor het Rijksmuseum.

Philippe Herreweghe (foto: Michiel Hendrickx).
Philippe Herreweghe (foto: Michiel Hendrickx).

Op het programma van het vocale ensemble en barokorkest staan de Psalmen Davids van Schütz, evenals diens ‘Deutsches Magnificat’. Verder klinkt ook het Magnificat van Praetorius.

Aan de uitvoering in de Grote Zaal van het Concertgebouw werken als solisten de sopranen Dorothee Mields en Hana Blazíková, countertenor Damien Guillon, tenor Thomas Hobbs, bariton Stephen McLeod en bas Peter Kooij mee. Philippe Herreweghe heeft de muzikale leiding in handen.

Lezers van Place de l’Opera krijgen € 20,- korting op kaarten van de eerste rang of eerste rang plus. Eersterangskaarten kosten daardoor nog slechts € 55,- en kaarten voor rang 1+ € 59,50. Daarbij ontvangt u een gratis toegangskaart voor het Rijksmuseum.

Om de korting te verzilveren gaat u naar de website van het Concertgebouw. Klik op bestel, selecteer uw plaatsen, ga naar het ‘winkelmandje’ en klik op ‘Ik heb een couponcode’. De kortingscode is FL011213VT.

Vorig artikel

Podcast: Hollands Diep brengt Klaagliedjes

Volgend artikel

Opera in de media: week 47

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.