BinnenkortNieuws

Belcanto Academy geeft operaconcert

Talent van de International Belcanto Academy geeft op 28 februari als afsluiting van een tweedaagse masterclass een operaconcert in het Bethaniënklooster in Amsterdam. Er klinken werken van onder anderen Bellini, Verdi en Wagner.

Belcanto Academy Concert februari 2015De International Belcanto Academy is een initiatief van operazanger Raymond Modesti. De academie streeft ernaar jong talent verder te helpen in hun carrière door hun techniek te verbeteren en aan hun repertoire te werken.

De academie organiseert regelmatig masterclasses en andere activiteiten. Het resultaat van een masterclass op 27 en 28 februari wordt op de 28e gepresenteerd in het Bethaniënklooster, met Maarten Hillenius aan de vleugel.

De talenten Marion Roberts, Ella Rombouts, Sun-Mee Vanpanteghem, Sophia Patsi, Farman Purnama, Rosemary Carlton Willis en Amanda Key zingen werken van Bellini, Donizetti, Rossini, Verdi, Puccini, Delibes, Mozart, Offenbach, Bizet, Wagner en Von Weber.

Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en kunnen besteld worden via kaartverkoop@bethanienklooster.nl.

Vorig artikel

De Met presenteert Live in HD 2015/2016

Volgend artikel

Monumentale Ghosts of Versailles in LA

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.