BinnenkortNieuws

Omroep Max gaat op jacht naar operatalent

Omroep Max lanceert in het najaar een nieuw tv-programma over opera: ARIA. Tien operatalenten nemen het in acht afleveringen tegen elkaar op. De inzet: een studiebeurs. Vanaf 18 juli vinden de opnames plaats. Publiek is welkom.

De opnames van ARIA vinden plaats in De Gashouder in Amsterdam, die volgens Max wordt omgebouwd tot ‘een zinderende muziekarena’. Onder begeleiding van het Nationaal Jeugdorkest en dirigent Leonard Evers zingen de kandidaten repertoire van onder anderen Mozart, Puccini, Wagner en Rossini. Een nader te bekendmaken jury selecteert wie er naar de kwartfinale, de halve finale en de finale mag.

Vanaf 18 juli zijn er acht opnamedagen in De Gashouder, telkens ’s avonds om 19.30 uur. Door de versoepelingen van de coronaregels mag er publiek bij aanwezig zijn. Tickets kosten 10 euro. Lezers van Place de l’Opera kunnen met gebruik van de promotiecode Aria50 voor de helft van de prijs tickets kopen.

Kaarten voor de opnames zijn te kopen via de website Ticketpoint.nl.

Vorig artikel

Cité de l’Opera: Tim, Kazem en Lilian

Volgend artikel

Arte toont nieuwe producties uit Aix

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.