BinnenkortFeatured

Actie: Met korting naar Olivia Vermeulen!

Mezzosopraan Olivia Vermeulen brengt op vrijdag 8 mei, kort voor Moederdag, een ode aan de vrouw in de Edesche Concertzaal. Lezers van Place de l’Opera krijgen 20 procent korting op kaarten voor haar liedrecital.

Olivia Vermeulen (foto: Felix Broede).
Olivia Vermeulen (foto: Felix Broede).

Olivia Vermeulen is niet vaak in Nederland te zien, wat haar recital in Ede extra bijzonder maakt. Op haar lessenaar staan liederen van Mozart, Schubert, Eisler, Weill, Schumann, Poulenc, Debussy, Wolf, Bolcom en Heggie. Rode lijn in het programma is de vrouw: sterke vrouwen, bedrogen vrouwen, sensuele vrouwen en vele anderen.

“Ik zou het lied niet willen missen”, vertelde Vermeulen in een interview met Place de l’Opera deze week. “In een liedrecital kan ik een eigen inkleuring geven. Dat is naast opera een verademing. Je kunt er veel van jezelf inleggen.”

In haar recital wordt Vermeulen begeleid door pianist Jan Philip Schulze. Het concert begint om 20.00 uur.

Lezers van Place de l’Opera kunnen via de kortingscode PLAOPERA met 20 procent korting kaarten bestellen. Ga naar de website van de Edesche Concertzaal om kaarten te boeken.

Vorig artikel

Seizoen Opera Vlaanderen 2015/2016

Volgend artikel

Lotte de Beer wint Opera Award

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.