BinnenkortNieuws

Mouhlen en Prins zingen bij Op Hodenpijl

De sopranen Gabrielle Mouhlen en Annelies Prins geven op zaterdag 9 mei onder begeleiding van pianist Hans Schellevis een belcantoconcert bij Op Hodenpijl in Midden-Delfland. Ze zingen aria’s van onder anderen Bellini, Rossini en Verdi.

Gabrielle Mouhlen.
Gabrielle Mouhlen.

Gabrielle Mouhlen, die met name carrière maakt in Italië, was in oktober vorig jaar al eens te gast bij Op Hodenpijl. Dit keer werkt ze samen met Annelies Prins. Samen zingen zij aria’s en duetten van Bellini, Rossini, Mercadante en Donizetti, afgewisseld met vroege werken van Verdi en diverse onbekende composities uit het einde van de achttiende en begin van de negentiende eeuw.

Het optreden van Mouhlen, Prins en Schellevis begint om 20.00 uur. Vooraf kan er een driegangendiner genoten worden in Op Hodenpijl. Zie voor meer informatie www.ophodenpijl.nl.

Vorig artikel

Hermus leidt intense Anne Frank Cantate

Volgend artikel

Conservatorium brengt Suor Angelica

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. 12 mei 2015 at 12:29

    Aylin Sezer en Ingmar Ruttens zingen a.s. zondag 17 mei in de Wiericker Opera in Bodegraven, waar Gabrielle Mouhlen voorgaande jaren als solist aanwezig was. Zie http://www.wierickeropera.nl