BinnenkortFeatured

Win kaarten voor recital Paul McNamara!

Tenor Paul McNamara geeft op zaterdagmiddag 19 maart een recital rond St. Patrick’s Day in het Amsterdamse Splendor. Pianist Hans Eijsackers begeleidt. Doe mee aan de actie en maak kans op vrijkaarten!

Tenor Paul McNamara. (© Frances Marshall)
Tenor Paul McNamara. (© Frances Marshall)

Met een speciaal St. Patrick’s Festival viert het Amsterdamse muziekcentrum Splendor op 19 maart St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. Op het programma staat onder meer een optreden van Paul McNamara onder de titel An Irish Songbook 1916.

De Ierse McNamara behoort tot “de beste tenoren van zijn generatie”, aldus de organisatie. Vorig jaar was hij in het Concertgebouw te zien in de concertante uitvoering van Tristan und Isolde onder Jaap van Zweden. Ook zong hij hoofdrollen in Wagners Tannhäuser en Parsifal en Meyerbeers L’Africaine, wat hem een nominatie als ‘Sänger des Jahres’ in het magazine Opernwelt opleverde.

In zijn recital met pianist Hans Eijsackers zingt McNamara literaire teksten van de Ierse schrijvers Thomas Moore, William Butler Yeats en James Joyce. Ook brengt hij werken van Berlioz, Bliss en Ireland.

Place de l’Opera organiseert een actie rond het concert. Onder de deelnemers worden 2 x 2 vrijkaarten verloot.

Stuur om deel te nemen vóór woensdag 16 maart 15.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie McNamara’.

De twee winnaars krijgen uiterlijk donderdag 17 maart bericht.

Zie voor meer informatie over het concert van McNamara en de andere programmaonderdelen de website van het St. Patrick’s Festival.

Vorig artikel

NOOG speelt Purcells Dido and Aeneas

Volgend artikel

Opera in de media: week 11

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.