Home » Binnenkort, Nieuws

IVC organiseert De Stem van Bosch 2017

Rosmalen11 januari 2017 Geen reacties

Het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) en Bosch500 organiseren op 29 januari De Stem van Bosch 2017. De bekende zangers Roberta Alexander, Francis van Broekhuizen, Maaike Widdershoven, Henk Poort en Rein Kolpa geven de hele dag les aan ruim vijftig amateurzangers in Theater PERRON-3 in Rosmalen. Publiek is welkom.

Francis van Broekhuizen is één van de docenten op 29 januari. (© Merlijn Doomernik)

Francis van Broekhuizen is één van de docenten op 29 januari. (© Merlijn Doomernik)

De Stem van Bosch beleefde in 2014 zijn eerste editie. In samenwerking met de Stichting Jheronimus Bosch 500 brengt het IVC nu een tweede aflevering.

Vijf groepen van amateurzangers krijgen op 29 januari workshops van bekende zangers, in de categorieën musical, opera en operette. De dag eindigt met een ‘Grand Finale’. Zowel de finale als de workshops zijn toegankelijk voor publiek.

Uit elk van de vijf groepen wordt door de docenten een topper gekozen, die zich aan het einde van de dag tijdens de Grand Finale mag presenteren aan het publiek en een jury. Voor de beste uitvoering van speciale Bosch500-liederen wordt een Bosch500-prijs uitgereikt.

De Stem van Bosch vindt plaats van 10.00 tot 19.00 uur. Kaarten voor de dag zijn te bestellen via de kassa van Theater PERRON-3. Zie voor meer informatie de website van het Internationaal Vocalisten Concours.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.