BinnenkortNieuws

OperaLunch met Hilgenkamp en García

Sopraan Hilgenkamp en pianiste Celia García García, samen het duo ‘Rabbits at top speed’, verzorgen op maandag 22 mei een OperaLunch in Theater Concordia in Enschede. Ze brengen hun voorstelling Ik zal het liefde noemen.

Celia García García en Florien Hilgenkamp. (© Peter Nientied)

Hilgenkamp en García García brengen als duo voorstellingen waarin ze “balanceren op de rand tussen een klassiek concert en een idioot spektakel van twee musici die elkaar in de haren vliegen”, zo beschrijft de Nederlandse Reisopera, samen met Theater Concordia de organisator van de OperaLunches in Enschede.

Ik zal het liefde noemen is voorstelling waarin komedie gecombineerd wordt met klassieke liederen en aria’s van Rossini, Bernstein en Wolf, waarbij de stukken van Wolf in een Nederlandse vertaling worden uitgevoerd. De voorstelling is geregisseerd door Marc Krone.

De OperaLunch vindt plaats op 22 mei van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia. Kaarten kosten 10 euro. Voor 4,50 euro is een lunchbox te bestellen.

Zie voor meer informatie de website van Concordia.

Vorig artikel

Opera in de media: week 21

Volgend artikel

Operadagen: Menuet vol raffinement

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.