Home » Binnenkort, Nieuws

Frommermann gaat op kersttournee

7 december 2017

door

Frommermann gaat vanaf 16 december op kersttournee. De vijf zangers worden vergezeld door schrijver Tommy Wieringa, die niet alleen verhalen voorleest, maar ook zijn debuut maakt als zanger.

Frommermann met schrijver Tommy Wieringa. (© Mark Kohn en Keke Keukelaar)

“Hoewel nog altijd met een knipoog, zijn de voorstellingen minder baldadig dan de afgelopen jaren”, belooft Frommermann aan de vooravond van zijn nieuwe kerstprogramma. De heren vieren kerst met muziek van onder anderen Schubert, Rachmaninov en Reger en hits als ‘Feliz Navidad’ en ‘Have yourself a merry little Christmas’.

Schrijver Tommy Wieringa vertelt verhalen en “zorgt voor warme woorden in donkere dagen”. Hij schreef speciaal voor de voorstelling enkele nieuwe teksten. Ook komt hij in actie als zanger.

Frommermann bestaat uit de tenoren Jan-Willem Schaafsma en Erik Slik, de baritons Mattijs van de Woerd en Jan Willem Baljet en bas Mitchell Sandler. Paul van Utrecht (gitaar) en David Bollen (piano) verzorgen de begeleiding. Daniël Samkalden voert de regie.

De eerste voorstelling vindt plaats op 16 december in de Noorderkerk in Amsterdam. Daarna zijn er voorstellingen in Bussum, IJsselstein, Delft en Haarlem. Zie voor meer informatie de website van Frommermann.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.