Home » Binnenkort, Nieuws

Wonderfeel start kaartverkoop vierde editie

6 maart 2018 Geen reacties

Vandaag, dinsdag 6 maart, begint de kaartverkoop voor de vierde editie van Wonderfeel. Het klassieke buitenfestival in de Gooise natuur vindt plaats op 20, 21 en 22 juli. Op zeven podia verzorgen meer dan 350 musici ruim 130 optredens. Nieuw zijn enkele dansvoorstellingen.

Beeld van Wonderfeel in 2016. (© Foppe Schut)

Wonderfeel vindt plaats tussen de bossen, lanen, weilanden en waterpartijen van de twee ‘s-Gravelandse natuurgebieden Schaep en Burgh en Boekesteyn. De programmering is zeer breed, van barok tot minimal music, met daarnaast jazz, wereld- en popmuziek. De concerten worden omlijst met muziekdocu’s, verhalen, natuurwandelingen en kinderactiviteiten. Meer dan twintig foodtrucks en een festivalrestaurant zorgen voor eten en drinken.

Het festival heeft voor zijn vierde editie honderden musici geëngageerd. Op vocaal gebied komen onder anderen Maarten Engeltjes, Nora Fischer, de Zuid-Koreaanse alt Minho Jeong, de vijf zangeressen van het Coco Collectief, muziektheatergezelschap Silbersee, het vocaal-instrumentale La Fonte Musica en oudemuziekformatie Camerata Trajectina aan bod. Mezzosopraan Rosanne van Sandwijk soleert tijdens het slotconcert van het Wonderfeel Festival Orchestra onder Johannes Leertouwer.

Er zijn verschillende soorten tickets voor Wonderfeel te bestellen: dagkaarten voor één van de drie festivaldagen of een 3-dagenkaart voor het hele festival. Zie voor meer informatie en de volledige programmering de website van Wonderfeel.

door