Home » Binnenkort

Audiobedrijf PUUR vertoont drie opera’s

Oostzaan13 maart 2018 Geen reacties

Om de terugkeer van het Zwitserse audiomerk Goldmund in Nederland te vieren organiseert Benelux-dealer PUUR audio, video & domotica zes opera-avonden in zijn showroom in Oostzaan. Onder de noemer ‘a night @ the opera’ zijn van 14 tot en met 19 maart La bohème, Salome en Die Zauberflöte te bewonderen in het surroundgeluid van Goldmund.

Voor het operaevenement wordt de showroom van PUUR tijdelijk omgebouwd tot concertzaal, gebruikmakend van de nieuwste technologie op het gebied van projectie, projectiedoeken en geluid. De organisator belooft decorelementen en theaterdoeken en de gasten krijgen een hapje en een drankje. Per avond is er plaats voor zes toeschouwers.

Op 14 en 17 maart is Puccini’s klassieker La bohème te zien in een productie van het Palau de les Arts Reina Sofia in Valencia. De regie is van Davide Livermore, Riccardo Chailly dirigeert en Gal James en Aquiles Machado zingen de hoofdrollen.

Op 15 en 19 maart wordt Richard Strauss’ intense opera Salome vertoond, in David McVicars productie voor het Royal Opera House in Londen. Nadja Michael zingt de titelrol, Michael Volle is Jochanaan en Phillipe Jordan dirigeert.

De derde operatitel van ‘a night @ the opera’ is Die Zauberflöte in de bekende productie van Simon McBurney die al tweemaal te zien was bij De Nationale Opera in Amsterdam. In de cast onder anderen Maximilian Schmitt, Christina Landshamer, Thomas Oliemans, Brindley Sherratt en Íride Martínez.

Aanmelden voor één van de opera-avonden kan via www.puuravd.com/opera.

door