Binnenkort

Win vrijkaarten voor Christopher Maltman

Bariton Christopher Maltman en pianist Joseph Middleton geven op dinsdag 27 november een liedrecital in het Concertgebouw in Amsterdam. Het programma draait om dieren. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten.

Christopher Maltman. (© Pia Clodi)

Na eerder dit jaar een tournee gemaakt te hebben met een ‘oorlogsrecital’ richten Christopher Maltman en Joseph Middleton zich nu op liederen waarin dieren een hoofdrol spelen. In het recital Carnaval van de dieren komen “bijna alle dieren” langs, aldus het Concertgebouw, “van zwaluw tot egel, van gnoe tot muis”.

Op het programma staat muziek van Poulenc, Schumann, Ravel, Reger, Chabrier, Wolf en Flanders. Daaronder Le bestiaire (zes miniaturen van Poulenc), de Histoires naturelles van Ravel en drie liederen uit The Hippopotamus van Flanders.

Place de l’Opera organiseert een winactie rond het recital. Stuur om mee te doen voor donderdag 22 november 10.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Maltman’.

Onder de inzenders worden 3 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen op vrijdag 23 november bericht.

Zie voor meer informatie over het recital de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Farahani en Van Bueren zetten Heggie op cd

Volgend artikel

Opera per Tutti eert Luciano Pavarotti

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.