Binnenkort

Zangers uit Die tote Stadt geven lunchconcert

Twee zangers uit de aanstaande productie van Die tote Stadt van de Nederlandse Reisopera geven op maandag 26 november een lunchconcert in Theater Concordia in Enschede. Ze zingen een zeer gevarieerde selectie operafragmenten.

Nathan Haller.

Bariton Modestas Sedlevičius komt uit Litouwen en werd onder meer opgeleid aan de academie van de Scala in Milaan. In Die tote Stadt zingt hij de rol van Fritz. Tenor Nathan Haller komt uit Canada, behaalde zijn master aan de Juilliard School en zong de afgelopen jaren vele rollen bij de opera van Basel. In Die tote Stadt zingt hij de rol van Graf Albert.

Tijdens hun lunchconcert zingen Sedlevičius en Haller onder pianobegeleiding van Ian Shaw, repetitor bij Die tote Stadt, operarepertoire van Bizet, Gluck, Mozart, Donizetti, Rossini en Lehàr. Er klinken zowel aria’s als duetten.

Modestas Sedlevičius

De OperaLunch is een initiatief van de Reisopera en Theater Concordia om jong muziektheatertalent op informele wijze voor het voetlicht te brengen. De lunch vindt plaats van 12.30 tot 13.30 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro, voor 4,50 euro is een lunchbox van Eetcafé Sam Sam te bestellen.

Zie voor meer informatie de website van Theater Concordia.

Vorig artikel

Satyagraha maakt indruk als gedanste opera

Volgend artikel

Alba Rosa Viva! beleeft derde editie

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.