Home » Binnenkort

Opera per Tutti zit helemaal vol

Amsterdam21 april 2010 Geen reacties

De Opera per Tutti van deze week is bij voorbaat al uitverkocht, iets wat niet vaak gebeurt bij de concertreeks in de Vondelkerk. Een grotendeels jonge cast zal fragmenten laten horen van onder andere Mozart, Rossini en Bellini.

Opera per Tutti geeft wekelijks een concert in de Vondelkerk in Amsterdam. Zo’n vier solisten zingen dan aria’s, duetten en andere fragmenten uit bekende en minder bekende opera’s. Artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali leidt de stukken op luchtige wijze in.

Het concert van deze donderdagavond, 22 april, is uitverkocht. De cast van het concert bestaat uit sopraan Deirdre Angenent (een student van de Dutch National Opera Academy), Mazali zelf als mezzo, Geoffrey Degives als tenor (ook een student van DNOA) en Peter Scheele als bariton. Kimball Huigens begeleidt op de piano.

Er staan heel wat diverse fragmenten op het programma. Er zijn stukken uit La Clemenza di Tito van Mozart, uit Thaïs van Massenet, La Cenerentola van Rossini, La Sonnambula en Norma van Bellini, het onbekende Salome van Massenet en nog wat moderner werk.

Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.