Home » Binnenkort

Actie: gratis naar Le nozze di Figaro

Amsterdam9 juni 2010 Geen reacties

Gratis naar een Mozart-klassieker? Place de l’Opera biedt 2×2 vrijkaarten aan voor de semiscenische uitvoering van Le nozze di Figaro in het Concertgebouw, op dinsdag 6 juli. Het concert is onderdeel van de Robeco Zomerconcerten. Lees verder voor deelname.

Le nozze di Figaro is één van de meesterwerken van Mozart en gaat over Figaro, de butler van de graaf. Hij wil graag trouwen met Susanna, maar de graaf wil haar toevoegen aan zijn lange lijst veroveringen. Veroveringen waar zijn vrouw de gravin triest van wordt, omdat zij nog steeds van hem houdt. Figaro, Susanna en de gravin brengen een einde aan de ongelukkige situatie door de graaf in zijn eigen val te lokken.

De opera is één van de vele concerten die Robeco Zomerconcerten in juli en augustus heeft geprogrammeerd in het Concertgebouw in Amsterdam. Het werk wordt semiscenisch uitgevoerd.

De productie komt uit de koker van Opera Zuid, dat er momenteel nog mee door het land trekt. De voorstelling wordt geleid door Dirk Vermeulen. De cast bestaat uit onder andere Johanni van Oostrum, Kim Savelsbergh, Karin Strobos, Willem de Vries en Martijn Sanders.

De productie van Opera Zuid is door diverse media positief ontvangen. Vooral de Nederlandse zangersploeg kreeg veel lof toebedeeld.

Place de l’Opera biedt 2×2 vrijkaarten voor de voorstelling aan. Wilt u kans maken op twee kaarten? Stuur dan een email naar redactie@operamagazine.nl met:
– uw naam
– de vermelding ‘actie Figaro’

De redactie loot over twee weken de winnaars.

Zie voor meer informatie de website van Robeco Zomerconcerten.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.