FeaturedNieuws

Prijsvraag: Win dvd Rigoletto

Place de l’Opera en EMI Classics organiseren een prijsvraag rond Rigoletto van Giuseppe Verdi. Doe mee en win een bijzondere dvd van de opera, met Juan Diego Flórez, Diana Damrau en Željko Lučić in de hoofdrollen.

EMI Classics bracht als onderdeel van een nieuwe operacampagne onlangs een nieuwe productie van Rigoletto uit op dvd. De productie dateert uit 2008 en komt uit Dresden, waar regisseur Nikolaus Lehnhoff de opera ensceneerde voor de Sächsische Staatsoper.

,,De productie is modern, maar Verdi’s opera blijf volledig overeind. Sterker nog, Lehnhoff weet de gebeurtenissen en emoties uit het verhaal op een nieuwe manier te belichten en zo uiterst krachtig over te brengen”, aldus Place de l’Opera over deze uitgave.

De titelrol wordt vertolkt door de Servische bariton Željko Lučić. In de rol van zijn dochter Gilda geeft sopraan Diana Damrau een magistraal optreden, terwijl de beroemde tenor Juan Diego Flórez de hertog vertolkt.

Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op deze dvd.

De vraag: Voor welk operahuis schreef Verdi Rigoletto?

Stuur uiterlijk maandag 15 november uw antwoord op de vraag en uw adresgegevens in een mail naar redactie@operamagazine.nl. Er worden twee exemplaren van de uitgave weggegeven.

Vorig artikel

Discografie: Die Soldaten

Volgend artikel

Gaerhart en Issa redden brave Entführung

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.