Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Kaufmann wordt partner van BMW

München14 mei 2009 Geen reacties

De bekende Duitse tenor Jonas Kaufmann is partner geworden van BMW. Gisteren mocht de zanger zijn nieuwe ‘dienstauto’ ophalen in BMW Welt, de thuisbasis van het automerk in München.

P90046806Kaufmann is geboren en getogen in München, waar hij nog steeds woont met zijn vrouw en drie kinderen. BMW heeft hem altijd aangesproken, dus verwonderlijk is het niet dat hij gisteren officieel partner van de autofabrikant is geworden.

„Jonas Kaufmann past bij BMW”, reageerde Manfred Bräunl, de marketingleider van BMW Duitsland. „Hij is succesvol en kosmopolitisch, door techniek gedreven en daarom een rasechte ‘Bayer’. Zijn zang inspireert en fascineert wereldwijd de mensen. Kaufmann is voor ons de ideale partner en de perfecte ambassadeur voor onze talrijke kunst- en cultuuractiviteiten.”

Het volgende optreden van de tenor in de BMW-stad is op 5 juli, wanneer hij de titelrol in Richard Wagners Lohengrin zal zingen op het Opernfestspiele van de stad. BMW is partner van dat festival en zal het optreden op een groot scherm projecteren in de stad.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.