Nieuws

Orkest van het Oosten jubileert met opera

Om haar 15-jarig jubileum te vieren, organiseert het Orkest van het Oosten vrijdag 12 juni een culinair concert in het Nationaal Muziekkwartier in Enschede. Het repertoire voor de feestelijke avond bestaat uit orkestwerken uit opera’s en operettes.

Het Orkest van het Oosten mixt op de avond in Enschede naar eigen zeggen ‘culinaire hoogstandjes’ met een ‘aansprekend programma’. De avond begint met het laatste, de muziek. Het orkest speelt onder leiding van Otto Tausk ouvertures en andere instrumentale stukken uit opera’s en operettes van Von Suppé, Bizet, Borodin, Wagner en Verdi. Stukken als de Triomfmars, de Walkurenritt en de ouverture van Nabucco.

Na het concert, dat ongeveer een uur duurt, kunnen de bezoekers twee uur lang genieten van warme en koude gerechten in het Muziekkwartier.

De avond begint om 19.45 uur met een aperitief en gaat door tot 23.30 uur. De totale kosten zijn 49,95 euro. Meer informatie: www.ovho.nl.

Vorig artikel

Internationale top in nieuw seizoen Luik

Volgend artikel

Händelfestspiele brengt vijf opera’s

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.