Nieuws

Beslis mee over tien beste opera’s 2009

Op 31 december zal Place de l’Opera een top tien publiceren van de beste operaproducties in Nederland van het afgelopen jaar. Wilt u meebeslissen? Stuur dan een email naar de redactie met wat volgens u de beste tien van 2009 waren.

logo voor nieuwsberichtVoor de top tien komen alle operaproducties (zowel geënsceneerd als concertante) van het afgelopen jaar in aanmerking. Het gaat enkel om producties die in Nederland opgevoerd werden.

Als u mee wilt beslissen, kunt u een eigen top tien opstellen en die naar de redactie mailen: redactie@operamagazine.nl. U mag ook één of bijvoorbeeld drie producties opgeven. Inzendingen moeten uiterlijk 30 december binnen zijn.

De definitieve top tien zal op 31 december gepubliceerd worden. Als er voldoende lezersinzendingen zijn, zal er een aparte ‘lezerstoptien’ worden gemaakt. Vallen de inzendingen tegen, dan neemt de redactie de opinie van de lezers mee in één lijst.

Vorig artikel

Hermus: 'Ik ben een enorme vrijbuiter'

Volgend artikel

Youtube-portret: Piotr Beczala

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.