Nieuws

Musicalworld nomineert Reisopera-productie

De Nederlandse Reisopera is zeven keer genomineerd voor de Musicalworld Awards voor zijn productie van A Little Night Music. De Reisopera trok in maart en april door het land met de musical van Sondheim.

Paul Groot (links) is één van de genomineerden. (© Marco Borggreve)

Alle professionele Nederlandse en Vlaamse producties van musicals komen in aanmerking voor de Musicalworld Awards. De awards van 2019 worden uitgereikt aan producties die tussen 1 juli 2018 en 1 juli 2019 in première gingen. De redactie van Musicalworld, die eerder vijf sterren gaf aan A Little Night Music, bepaalde de genomineerden.

De Reisopera is in zeven categorieën genomineerd: Beste Doorbraak (Job Greuter), Beste Vrouwelijke Bijrol (Inez Timmer), Beste Mannelijke Bijrol (Hadleigh Adams), Beste Ensemble, Beste Mannelijke Hoofdrol (Paul Groot), Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Susan Rigvava-Dumas) en Beste Musical.

Iedereen kan stemmen op de genomineerden. Stemmen kan tot 31 augustus via de website van Musicalworld. De winnaars worden in de eerste week van september bekendgemaakt.

Vorig artikel

Allerlaatste Zeffirelli ontroert in Verona

Volgend artikel

Cité de l’Opera: Elza, Anna en Matthew

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.