Nieuws

CMS Derks Star Busmann nieuwe partner DNO

AMSTERDAM – In het juridische bedrijf CMS Derks Star Busmann heeft De Nederlandse Opera een nieuwe partner gevonden. CMS gaat specifieke opera’s sponsoren. In dit seizoen is dat Così fan tutte, in het volgende seizoen Le nozze di Figaro.

CMS is een juridische dienstverlener waar zo’n 220 advocaten, notarissen en belastingadviseurs voor werken. Het bedrijf heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Brussel.

De sponsordeal loopt tot eind 2010, maar het is volgens zakelijk directeur Truze Lodder van DNO de intentie om langer met elkaar door te gaan. In 2009 sponsort CMS Così fan tutte, in 2010 Le nozze di Figaro. Het gaat daarbij om eigentijdse producties, die erop gericht zijn jonger publiek te trekken.

CMS sponsort daarom ook OperaFlirt, een nieuw programma dat samen met DNO ontwikkeld is en waarbij ‘young professionals’ en studenten kennis kunnen maken met opera. Dat gebeurt rondom de genoemde opera’s.

Vorig artikel

DNO presenteert nieuwe seizoen

Volgend artikel

Rigoletto maakt plaats voor Eurovisiesongfestival

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.