Nieuws

Rigoletto niet goed, geld terug

AMSTERDAM – VDB Theaterproducties is erg overtuigd van de kwaliteit van haar productie Rigoletto. Tijdens de twee voorstellingen in De Meervaart in Amsterdam kunnen bezoekers die ontevreden zijn met de kwaliteit hun geld in de pauze terugkrijgen.

‘Niet goed, geld terug’, luidt de actie van de producent. Mocht een bezoeker op 21 of 22 maart niet onder de indruk raken van de opera van Verdi, uitgevoerd door de Nationale Opera van Moldavië, dan kan hij in de pauze zijn kaartje inleveren en zijn geld terugkrijgen. Hij moet dan wel het theater verlaten. Degene die besluit toch te blijven, krijgt na afloop een glaasje Moldavische champagne aangeboden.

„We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze productie – in samenwerking met de Nationale Opera van Moldavië – dat we dit voor de voorstellingen in De Meervaart durven te doen”, legt productiemanager Stefan Bruin uit. „In een later stadium zouden we dit misschien wel willen uitbreiden.”

Vorig artikel

Rigoletto maakt zich pas laat waar

Volgend artikel

Operaschatten op je schoot

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.