BinnenkortFeaturedNieuws

Met korting naar Collegium Vocale Gent!

Collegium Vocale Gent voert zondag 18 maart samen met Musica Amphion beroemde werken van Vivaldi en Händel uit in het Concertgebouw. Place de l’Opera en Fred Luiten Concertorganisatie organiseren een actie: koop nu met bijna 25 procent korting kaarten!

De mannen van het Collegium Vocale Gent (foto: Myriam Devriendt).

Het koor Collegium Vocale Gent geniet een grote reputatie. Samen met Musica Amphion – een ensemble van musici uit onder meer het Freiburger Barockorchester – brengt het koor zondag 18 maart enkele geliefde werken van Händel en Vivaldi in het Concertgebouw.

Op het programma staat het beroemde Gloria van Vivaldi, evenals zijn Nisi Dominus. Van Händel wordt het Dixit Dominus en een concerto grosso opgevoerd. De solisten zijn sopraan Amaryllis Dieltiens en countertenor Christophe Dumaux.

Het concert vindt plaats op 18 maart om 14.15 uur in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Place de l’Opera en Fred Luiten Concertorganisatie bieden nu met bijna 25 procent korting kaarten aan voor dit concert. In plaats van 75 euro betaalt u 57,50 euro voor een eersterangskaart inclusief drankje.

Gebruik deze link en boek nu met korting uw tickets. Volg het bestelproces op de website. Klik bij de pagina Mijn Winkelmandje op de optie ‘Ik heb een coupon’ en vul de kortingscode FL120318nr1 in.

Vorig artikel

Petrenko leidt prachtige Palestrina

Volgend artikel

Opera in de media: week 10

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.