BinnenkortFeaturedNieuwsRedactioneel

Jubileumconcert Barokvocaal

Fred Luiten organiseert al meer dan 25 jaar Barokvocaal in het Concertgebouw in Amsterdam. Het echte jubileum viel in het (Corona) water maar op zondagmiddag 11 februari 2024 (aanvang 15.00 uur) is er een speciaal samengesteld vocaal barokprogramma in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, waarbij de beroemde solisten Alexander Chance (countertenor) en Miriam Feuersinger (sopraan) het prachtige Stabat Mater van Pergolesi uitvoeren, begeleid door barokensemble Il Gardellino onder leiding van  Korneel Bernolet Alexander Chance zingt het al even fraaie Nisi Dominus van Vivaldi en Miriam Feuersinger het Salve Regina van Pergolesi.

Barokensemble Il Gardellino

Het ensemble Il Gardellino speelt voorts  het Hoboconcert op. 9 nr. 2 van Albinoni met als solist Marcel Ponseele.

Korting

U kunt als bezoeker van Place de L’Opera/operamagzine.n met onderstaande code met € 15,- korting naar dit bijzondere concert (geldig op rang 1 en rang 1+) of met € 5,- korting op rang 2. De prijzen zijn inclusief een drankje vooraf en in de pauze.

Hoe reserveert u met € 15,- korting (rang 1 en 1+) of met € 5,- korting (rang 2)?

  • Klik hier om naar de bestelpagina van de het concert van 11 februari 2024 te gaan op de site van Het Concertgebouw. (De pagina met zaalplattegrond opent in een nieuw venster zodat u de stappen kunt blijven volgen op deze webpagina).
  • Bij Kortingscode kunt u de code FL110224 invoeren

Franz Straatman sprak 26 jaar nadat ze elkaar bij het eerste concert gesproken hadden, opnieuw met Fred Luiten. Dit gesprek verschijnt hier op Place de l’Opera.

Concertorganisator Fred Luiten. Foto: © Fred Luiten

 

Martin Wright zal verslag doen van het concert.

 

Verder lezen

Ook in 2016 schreef Franz Straatman over een concert door Barok Vocaal georganiseerd, met onder meer het Stabat Mater

 

 

Vorig artikel

Transformations ideaal stuk voor DNOA

Volgend artikel

Fred Luiten kwarteeuw in de ban van barok

De auteur

Bo van der Meulen

Bo van der Meulen