BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Met korting naar de Scala in Milaan!

MUSICO Reizen biedt de lezers van Place de l’Opera een korting van 20 euro per persoon aan op een geheel verzogde tweedaagse vliegreis naar Milaan, met als hoofdgerecht Verdi’s Rigoletto in het beroemde operahuis van de stad, La Scala. Lees verder voor meer informatie.

U vliegt op donderdagmorgen 8 november met KLM rechtstreeks naar Milaan, waar u uw intrek kunt nemen in het viersterrenhotel Cavour, dat vlak bij La Scala en de beroemde Dom van Milaan is gelegen. ’s Middags hebt u ruim de tijd om bijvoorbeeld die Dom te bekijken en een bezoek te brengen aan het museum van het Teatro alla Scala.

’s Avonds bezoekt u een voorstelling van Rigoletto, in een productie van Gilbert Deflo die twee dagen eerder in première ging. Zeljko Lucic zingt de titelrol, Valentina Naforniţă vertolkt Gilda en Stefan Pop is de hertog van Mantua. De bekende dirigent Gustavo Dudamel staat op de bok.

Op vrijdag 9 november hebt u nog ruim de tijd om meer van Milaan te zien. In de loop van de middag vliegt u terug naar Amsterdam.

MUSICO Reizen geeft de lezers van Place de l’Opera een korting van 20 euro per persoon op deze reis. De reis kost daardoor nog maar 378 euro per persoon (bij een reis met twee personen). Vliegtickets, hotelovernachting, ontbijt en goede kaarten voor Rigoletto zijn daarbij inbegrepen.

Lees meer over deze reis op de website van MUSICO Reizen of boek uw reis direct via 030-2991105 of info@musico.nl. Vermeld dat u lezer bent van Place de l’Opera om het kortingsaanbod te verzilveren.

Geen zin in Milaan? MUSICO heeft nog veel meer reizen in de planning staan, onder meer naar München, Brno, Wenen, New York en Parijs. Kijk op www.musico.nl.

Vorig artikel

Susan Froemke pluist Lepages Ring uit

Volgend artikel

Popster Leona Lewis wil opera zingen

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Groenendaal
    4 september 2015 at 17:30

    De info over Milaan kan ik op de musico site nergens vinden.